Grafiske totalløsninger i 2 x 20 år

Vores speciale siden midten af firserne er grafiske totalløsninger. Sammen med vores netværk af trykkerier og kreative har vi specialiseret os i grafiske totalløsninger, som skaber opmærksomhed. Løsninger, som vores kunders kunder og samarbejdspartnere hæfter sig ved og husker. Også på sigt.

Profilering, effektivisering og kvalitetssikring
Med vores store viden og erfaring skaber vi trykte og elektroniske løsninger, som profilerer vores kunder på en smart og anderledes måde. I et design, som virksomhedens kunder og samarbejdspartnere lægger mærke til. Og som ekstra gevinst også er med til at effektivisere og kvalitetssikre virksomhedens interne arbejdsprocesser.

Brevpapir, specialblanketter, print-online-systemer ...
Brevpapir, konvolutter, visitkort, fakturaer, følgeskrivelser, følgesedler, checks, girokort, kontoudtog, rekvisitioner, etiketter, blokke, foldere, brochurer, kataloger, nyhedsbreve, årsregnskaber, plakater, ringbind, charteques, tilbudsomslag, æsker, t-shirts, kasketter, arbejdstøj, kuglepenne, lightere, skilte, reklamer på biler, udstillingsmaterialer, websites, print-online-systemer, kuvertering, printopgaver, rådgivning.

Miljø
Bonsai Grafisk tager hensyn til miljøet. Vi bruger miljørigtigt papir og trykfarver. Skal din næste tryksag være på genbrugspapir eller svanemærkes, klarer vi også det.

Kontakt os gerne
Det er naturligvis helt uforpligtende, hvis du vil høre mere om vores grafiske totalløsninger, og hvad vi kan gøre for at øge opmærksomheden om din virksomhed.