Nemt og hurtigt med print-online-systemet ...

Bliv koblet op på vores print-online-system. Et enkelt login og du kan bestille dine tryksager nemt og hurtigt på:

www.print-online.dk (klik på demo)
www.visitkort-online.dk (prøv demoen – brugernavn & password = demo – begge steder)
www.tryksager-online.dk

Digital-tryk/variabel tekst og billeder
Du kender det sikkert. Samme annonce som sidst bare med engelsk tekst. Ringe eller maile til din grafiske leverandør. Korrektur frem og tilbage. Rette igen. Flere forstyrrelser. Sende godkendelse... og så videre, og så videre. Masser af tid og ressourceforbrug. Men nu kan du selv. Med www.print-online.dk går det som en leg. Tre hurtige trin, vupti. Afsted med jobbet. Slut - færdig. Du blev færdig på få minutter og dermed en langt mere effektiv medarbejder.

1) Firmaets skabelon for det pågældende job lægges på nettet som en PDF-fil med anvisning for hvor der er variable oplysninger i tekst og billeder.

2) Du åbner hjemmesiden og udfylder de variable tekst- og billedfelter. En færdig PDF-korrektur kan nu ses og tilrettes på skærmen.

3) Du godkender PDF- korrektur og taster antal ind, hvorefter den højtopløste PDF- fil bliver sendt videre til tryk. Vi kan også distribuere dine tryksager direkte fra din kunde database..

Offset-tryk
Læg alle dine standardtryksager ind i dette system. Du kan herefter selv bestille dine jobs. Brevpapir, konvolutter, fakturaer, følgeskrivelser, følgesedler, checks, girokort, kontoudtog, rekvisitioner, etiketter, blokke - ja du skal blot logge dig ind i systemet, vælge den ønskede tryksag (du får mulighed for at se en pdf fil af dine tryksager), indtaste oplag og klik på bestil - så er din tryksag på vej i trykmaskinen.