Bonsai Grafisk - grafiske totalløsninger, man hæfter sig ved

Velkommen hos Bonsai Grafisk - dit professionelle servicecenter for grafiske totalløsninger, som øger opmærksomheden om virksomheden blandt dine kunder og samarbejdspartnere.

Trykte og elektroniske løsninger i et smart og anderledes design, som dine kunder og samarbejdspartnere hæfter sig ved og husker. Også på sigt.

Brochurer, blanketter, print-online-systemer, websites
Vi tilbyder grafiske totalløsninger, som profilerer virksomheden på en smart og anderledes måde. Brochurer og blanketter. Print-online-systemer og websites. Vi løser alle former for grafiske opgaver. Trykte og elektroniske. Store og små. Lige fra idé til fiks og færdig løsning.

Grafiske specialister med 40 års samlet erfaring
Vores erfaring med grafiske totalløsninger går helt tilbage til midten af firserne, da vi begge tabte vores hjerte til trykmaskiner og duften af tryksværte. Siden har vi i samarbejde med trykkerier og kreative oparbejdet en ekspertise inden for både trykte og elektroniske løsninger.

Kontakt os gerne
Det er naturligvis helt uforpligtende, hvis du vil høre, hvordan vores grafiske totalløsninger kan øge opmærksomheden om virksomheden blandt dine kunder og samarbejdspartnere. Løsninger, som de hæfter sig ved og husker. Også på sigt.